EFR oktatód online vagy papír alapon regisztrálni fogja a PADI szervezeténél, hogy sikeresen elvégezted az elsősegély tanfolyamot. Ehhez a regisztrációhoz szükség van egy e-mail címre és a PADI egy online fiókot hoz létre ehhez a megadott e-mail címhez.
Regisztrációt követően kapsz egy e-mailt a padi@padi-mail.com email címről, mely megerősíti, hogy a minősítésedet igazoló digitális kártyát azonnal megkapod, amit a végzettséged a PADI által ellenőrzésre kerül. Kérlek ellenőrizd a spam fiókodat is, arra az esetre, ha a szolgáltató oda helyezte volna a leveledet.
A regisztrációs e-mailben meg kell erősítened a fiókod létrehozását. Ezt követően várj 24 órát, amíg a PADI alkalmazásban megpróbálsz hozzáférni az e-kártyákhoz.
Ha és amennyiben nem az e-mailből kívánod elérni a fiókodat, mert már korábbról létezik accountod, akkor a Sign in funkciónál nem kell adatokat megadni, hanem azonnal a „Forgot password”-re kell kattintani és beírni a regisztrációhoz megadott -email címet.
Az e-mail cím automatikusan feltöltésre kerül. Ha még nincs fiók csatolva az adott email címhez, akkor a hitelesítési kódot külön e-mailben fogod megkapni (noreply@padidiver.com e-mail címről) a megadott e-mail címre. Melyet a “verification code” box”-ba kell bevinned és ezt követően egy jelszót létrehozni, amely legalább 8 karakterből kell álljon, és egy nagy betűt, egy kisbetűt, egy számot és egy egyéb karaktert legalább kell tartalmaznia.
Ha már van fiókod és tudod a jelszavadat akkor be is tudsz jelentkezni. A hitelesítő kód elképzelhető, hogy spam fiókba érkezik, ezért kérlek ellenőrizd azt mielőtt a “Didn’t see the code? Re-send now” funkcióval ismételten kódot kérsz.
Ezzel a lépéssel a fiókod megerősítésre került és már hozzáférsz a saját adataidhoz.
Ha már rendelkezel érvényes regisztrációval és fiókkal és az adatok közül valamelyik nem egyezik az új kártya kiadásakor érvényes adatokkal, akkor egy külön levelet fogsz kapni, amin keresztül a PADI Ügyfélközponttal le tudod egyeztetni az eltérő adatokat.
Ha az adatok leegyeztetésre kerültek, akkor a PADI Ügyfélközpont segíteni fog, hogyan férj hozzá a fiókodhoz.

Hogyan használd és érd el az e-kártyákat a mobil alkalmazásban?
1. Töltsd le a PADI alkalmazást a telefonodra!
2. Telepítés után indítsd el a programot. A fiókod már létrehozásra került, ezért ne feledd, hogy nem kell új fiókot létrehozni.
3. Add meg az e-mail címedet és a jelszavadat.
4. A Dive/E-card menüpontban fogod látni a kártyaidat. Kattints arra, amit szeretnél megnézni és láthatod a részleteket.
5. A „Download E-Card” pontra kattintva tudod a kártyádat letölteni. Görgess balra a kártya előlapjának nézetéhez.

Kérjük, ellenőrizd, hogy az adatok megfelelőek-e és lépj kapcsolatba a PADI Ügyfélközponttal ha valamilyen adat hibás lenne.
A változtatások az e-kártyán azonnal meg fognak jelenni, amint az adatok frissítésre kerültek. Ha mégsem látod a javított adatokat, akkor zárd be és nyisd meg újra az alkalmazást.
Ha plasztik kártyát is szeretnél, akkor azt külön díjazás ellenében meg tudod igényelni oktatódtól, vagy a PADI Replacement Card menüpontban a www.padi.com web oldalon. A PADI fenntarthatósági törekvéseinek megfelelően az új kártyák 70 %-ban újrahasznosított műanyagból készülnek.

Telefon: +36 (20) 958-04-91
E-mail: info@elsosegelynyujto.hu