Az EFR-ről

Miért válasszuk az Emergency First Response tanfolyamait?

A képesség, hogy vészhelyzet esetén segítséget tudjunk nyújtani, az élet bármely területén szükséges lehet.
Lehet Ön akár szülő, iskolai tanár, ovónő, építőmunkás vagy akár magánvállalkozó, bármikor kerülhet olyan helyzetbe, hogy valakinek elsősegélyt kelljen nyújtania.

A mai munkakörnyezetben, a legtöbb ország hivatalos egészségügyi és biztonsági szabályozása előírja, hogy legyenek gyakorlott elsősegélynyújtók a munkatársak között. Az EFR (Emergency First Response) programok rugalmas felépítése teszi tanfolyamainkat az élre. A kiváló oktatási anyagok lehetővé teszik, hogy Ön a saját ideje szerint, akár otthon készüljön fel az alapvető elméleti részből, majd az EFR Oktató segítségével sajátítsa el a gyakorlati tudást az önnek megfelelő időpontban.

Az Emergency First Response egy nemzetközi szervezet, tanfolyamai követik a legfrissebb sztenderdjeit az American Heart Association Guidelines 2000-nek, a Basic Life Support nemzetközi munkacsoportnak és az előírásait az International Liaison Committee on Resuscitation (ILCOR)-nak, melyek megadják önnek a magabiztosságot, hogy valóban segíthessen egy vészhelyzetben.

Az alacsony létszámú csoportok lehetőséget adnak az elegendő gyakorlásra, és a személyre szabott oktatásra.

Az elsősegély tanfolyamon kézikönyv és videó segíti az elméleti tudás elsajátítását, míg a szituációs gyakorlatok felkészítenek a valódi élethelyzetekre.

Miket kapok ha beiratkozom egy tanfolyamra?

  • Egy nemzetközileg elismert, a világ bármely pontján elfogadott minősítő kártyát.
  • Egy elméleti tankönyvet, mely segítségével a tanfolyam befejezése után is felfrissítheti tudását.
  • Az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség által elfogadott, mint munkahelyi elsősegélynyújtó!
  • Naprakész oktatási segédanyagok segítik a tanulásban.
Telefon: +36 (20) 958-04-91
E-mail: info@elsosegelynyujto.hu