EFR Oktatói

Ahhoz, hogy megkezd az Emergency First Response Instructori tanfolyamot, Emergency First Response minősítéssel, vagy más képzési szervezet által kiadott minősítő bizonyítvánnyal kell rendelkezned. Az EFR elsősegélynyújtó oktató képzés folyamán megtanulod, hogyan kell levezetni az Emergency First Response elsődleges ellátás (CPR) és másodlagos ellátás (elsősegély), továbbá az Emergency First Response Care for Children (vészhelyzeti gyermekellátás) tanfolyamokat. Azt is megtanulod, hogyan kell levezetni az ajánlott automata külső defibrillátor (AED) működtetésének, valamint a vészhelyzeti oxigénadagolás, és az öntudatánál lévő fuldokló páciens kezelésének készségeit.

Az EFR, illetve EFR Care for Children instructor tanfolyam egy vagy két napot vesz igénybe. A sikeres instruktori vizsga elvégzésével az európai uniós szabványokkal kompatibilis oktatói képesítést szerzel.

Az oktatóvá váláshoz a tanfolyam díján felül egy regisztrációs díjat kell fizetni az Emergency First Response szervezetnek és évente meg kell újítani a tagságot. A regisztrációs díj megtalálható az árlistában. A megújított EFR oktatók negyedévente megkapják a The Responder hírlevelet, melyben a legújabb kutatások eredményei és a tanfolyam frissítései olvashatóak, így mindig a legfrissebb ILCOR szabványok szerinti tanfolyamot kínálhatod tanulóidnak.

Telefon: +36 (20) 958-04-91
E-mail: info@elsosegelynyujto.hu