A munkahelyi elsősegélynyújtó tanfolyam magabiztosságot ad az életmentéshez! Bízza ránk a tanfolyam lebonyolítását, csapatunk segít, hogy segíthessen!

Ijesztő, ha valaki összeesik mellettünk az utcán, és egyenesen sokkoló, ha egy ismerősünkkel vagy akár egy családtagunkkal történik mindez. Azonban ilyenkor minden perc számít, hiszen a sikeres újraélesztés kulcsa, hogy időben megkezdjék. Egy munkahelyi elsősegélynyújtó tanfolyam során nem csak az elméletet ismerheti meg, hanem gyakorolhatja is a tanultakat, így magabiztosan segíthet, ha szükség van rá.

Sajnos gyakran előfordul, hogy az emberek nem „mernek” segíteni, mert attól félnek, hogy valamit rosszul csinálnak és még nagyobb bajt okoznak. Sokan tartanak tőle például, hogy újraélesztés közben eltörik a beteg bordáját, azonban ilyenkor le kell győzni a félelmet, mert 1-2 percen is múlhat a siker. A törött borda meggyógyul, de a túlélés az elsődleges!

A munkahelyi elsősegély tanfolyam az elmélet megismertetése mellett segít magabiztossá válni. Szervezze meg Ön is cégéhez, csapatunk segít a lebonyolításban!

Telefon: +36 (20) 958-04-91
E-mail: info@elsosegelynyujto.hu