A munkahelyi elsősegély tanfolyam az Ön munkavállalóinak is hasznos tudást biztosít, amire bármikor szükség lehet! Kérje egyedi árajánlatunkat!

Bár az alapvető elsősegély tanfolyam elvégzése a jogosítvány megszerzésének feltétele, egy olyan munkahelyen, ahol nincs jelentősége a vezetői engedélynek, a munkavállalók elsősegélynyújtási ismeretei sincsenek garantálva. Balesetek viszont ilyen környezetben is előfordulhatnak, és ha nincs a helyszínen senki, aki tudná, mit kell tenni, amíg orvosi segítség érkezik, annak súlyos következményei lehetnek.

A munkahelyi elsősegély tanfolyam segítségével megelőzhetőek a kritikus helyzetek, hiszen a munkavállalók mindegyike tisztában lesz azzal, hogyan kell szakszerűen és eredményesen eljárni egy baleset esetén. Egy ilyen tanfolyam biztos megoldást jelent a váratlan helyzetekre, elvégzése nem vesz igénybe túl sok időt a munkavállalók részéről, sőt, ha a cégvezető okosan választ szolgáltatót, a költségeket illetően sem megterhelő.

Ha úgy véli, hogy az Ön munkavállalói számára is szükséges a munkahelyi elsősegély tanfolyam, forduljon hozzánk bizalommal! Csoportos jelentkezés esetén egyedi, kedvezményes ajánlatot adunk, így nálunk nem kell aggódnia amiatt, hogy a tanfolyam díja nem fér bele a költségvetésbe. Várjuk megkeresését!

Telefon: +36 (20) 958-04-91
E-mail: info@elsosegelynyujto.hu