Teljes körű szolgáltatás keretein belül vállaljuk a munkahelyi elsősegély oktatást, így elősegítve, hogy cége megfeleljen a munkavédelmi előírásoknak.

Azt talán nem kell ecsetelnünk, hogy mennyire fontos, hogy minél többen legyenek tisztában az elsősegélynyújtás szabályaival, módjával. Viszont jó tudni azt is, hogy a cégeknek vannak bizonyos kötelezettségeik ezen a téren, és ezek teljesítésében fontos szerepet játszik a munkahelyi elsősegély oktatás.

Minden munkahelyen és műszakban biztosítani kell ugyanis a tevékenység és a munkafolyamatok veszélyességétől, illetve az ott dolgozók számától függően kialakított elsősegélynyújtó felszerelést vagy mentődobozt, illetve a munkavállalók közül kiképzett, elsősegélynyújtásra kijelölt személy jelenlétét. Ahol ez indokolt, ott hordággyal is könnyen megközelíthető elsősegély helyiséget is ki kell alakítani.

Cégünk vállalja a munkahelyi elsősegély oktatás lebonyolítását, melynek köszönhetően kollégái életmentő tudásra tehetnek szert. Amennyiben bővebb tájékoztatást szeretne kérni ezzel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén!

Telefon: +36 (20) 958-04-91
E-mail: info@elsosegelynyujto.hu