A munkahelyi elsősegély-oktatás nem csak egy újabb tanfolyam, ami „felesleges”; a tudással akár emberéleteket is meg lehet menteni!

A munkahelyeken is történhetnek olyan balesetek, ahol az elsősegély nyújtása életet menthet. Az ehhez szükséges tudással azonban nem mindenki rendelkezik, és bár a jogosítvány megszerzéséhez szükséges egy elsősegély-tanfolyam elvégzése, az azon szerzett tudás idővel megkopik. Érdemes a munkavédelmi oktatás mellett egy munkahelyi elsősegély-képzést is beiktatni, amelyen a résztvevők elsajátíthatják az életmentés alapvető tudnivalóit, és begyakorolhatják a szükséges lépéseket.

Ha szeretne munkavállalói számára nagyobb biztonságot szavatolni a munkaidejük alatt, forduljon hozzánk, és bízza ránk a munkahelyi elsősegély-oktatást! Csoportos jelentkezés esetén egyedi, kedvezményes ajánlatot adunk!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a munkahelyi elsősegély-képzéssel kapcsolatban, illetve, ha szeretné megrendelni szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Telefon: +36 (20) 958-04-91
E-mail: info@elsosegelynyujto.hu