Az elsősegély tanfolyamon megtanulhatja, mit kell tenni az olyan váratlan helyzetekben, amikor valaki rosszul lesz vagy megsérül. Jelentkezzen bátran!

Sokszor bebizonyosodik, hogy a hősök köztünk járnak. Ám nagyon fontos, hogy baj esetén ne csak a segíteni akarás legyen meg az emberben is, hanem az alapvető tudás is, ami ahhoz kell, hogy életben tartsa a sérültet vagy beteget, amíg a mentő megérkezik.

Tudta, hogy Magyarországon csak minden 10. ember tudja, mit kell tenni szívleállás esetén? Ez pedig kevés, ugyanis a hirtelen szívleállás hazánkban naponta körülbelül 70 ember halálát okozza.

mijn link

Hirtelen szívleállás esetén rendkívül fontos a gyors reakció. Általában a szív leállását követő 4-5. percben még károsodás nélkül újraindítható a keringés, ennél később már valószínűsíthető az agykárosodás, 10 perc után pedig szinte lehetetlen visszahozni az áldozatot. Ha észlelte a bajt, azonnal hívjon mentőt, és ne féljen elkezdeni az újraélesztést!

Egy elsősegélynyújtó tanfolyamon megtanulhatja ennek módját, hogy szükség esetén nagyobb eséllyel menthesse meg egy embertársa életét. Jelentkezzen hozzánk bátran!

További iformáció: https://www.elsosegelynyujto.hu/tanfolyamok/

Telefon: +36 (20) 958-04-91
E-mail: info@elsosegelynyujto.hu