Gyermek-elsősegély tanfolyam, ahol a felnőttek hasznos információkhoz juthatnak hozzá a kicsik szakszerű ellátásáról. Jelentkezzen még ma!

Sajnos, ahogy a felnőtteknél, úgy a gyerekeknél is előfordulhat, hogy elsősegélyben kell részesíteni őket, azonban ez esetben más technikákra lesz szükség a szakszerű ellátáshoz. Ezzel kapcsolatban nem mindenkinek vannak tapasztalatai, sokan nem is tudnák, hogy adott helyzetben mi lenne a helyes technika, amelyet alkalmazni kellene. Amennyiben szeretné bővíteni a tudását annak érdekében, hogy az ilyen esetekben is helyt tudjon állni, és segítsen, ajánljuk figyelmébe gyermek-elsősegély tanfolyamunkat!

A gyermek-elsősegély tanfolyam igen hasznos a felnőttek számára, hiszen megfelelő útmutatást kaphatnak a kicsik ellátásához. A részvétel után nem fordulhat elő, hogy például a szülők nem megfelelő technikát alkalmaznának adott esetben. A tanfolyam fontos szerepet tölt be abban, hogy kevesebb tragikus eset következzen be.

Vegyen részt Ön is a tanfolyamon, amelyről bővebb információkat honlapunkon talál. A jelentkezéshez forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

 

Telefon: +36 (20) 958-04-91
E-mail: info@elsosegelynyujto.hu