Vegyen részt egy olyan elsősegélynyújtó tanfolyamon, ahol elismert nemzetközi szervezettől tanulhatja meg az alapokat az életmentéshez, segítségnyújtáshoz!

Az Emergency First Response (EFR) képzés a legújabb előírásokon alapszik, követi a standardokat és a nemzetközi, szakmai színvonalnak maradéktalanul eleget tud tenni. A képzésen részt vevők tehát világviszonylatban is naprakész ismereteket tudnak elsajátítani.

Betegség vagy sérülés, váratlan vészhelyzet kezelése sem okoz gondot egy felkészült elsősegélynyújtónak. Minden helyzetben higgadt és azonnali reagáláshoz, szakszerű segítségnyújtáshoz biztosítanak alapot a tananyag elméleti és gyakorlati tudnivalói. Magabiztos alapismeretekkel bármilyen egészségügyi vészhelyzetben helyt áll bármelyik tanuló.

Eldöntötte, hogy tovább képezi magát és részt vesz egy tanfolyamon, ahol mindent megtanítanak az elsősegélynyújtásról? Nincs más dolga, csak a megfelelő tanfolyamot kiválasztani és a jelentkezési határidőt figyelembe véve regisztrálni hozzánk!

Telefon: +36 (20) 958-04-91
E-mail: info@elsosegelynyujto.hu