Az elsősegélynyújtó tanfolyamon tanultakat a leendő szülőknek is ajánljuk! A baba érkezésére készüljön fel új, hasznos ismeretekkel!

Az elsősegélynyújtó tanfolyamot nem csak azoknak érdemes elvégezni, akik például autós jogosítványt szeretnének szerezni. Az élet minden területén, bármikor kerülhet valaki olyan helyzetbe, hogy életet kell mentenie. A kisbabák különösen törékenyek, egyik pillanatról a másikra kerülhetnek életveszélybe, akkor is, amikor a szülők figyelnek rájuk. Legyen teljesen felkészült, sajátítsa el az alapvető ismereteket újraélesztéshez, elsősegély nyújtáshoz, hogy ha szükség van rá, segíteni tudjon a gyermekének! Ha úgy adódik, el tudja látni a gyermeket, amíg kiérkezik a segítség!

Az elsősegélynyújtó tanfolyamon csecsemők és gyerekek vészhelyzeti ellátását oktatjuk, de az érzelmi és a másodlagos segítségnyújtás alapvető lépéseivel is megismertetjük a résztvevőket. Regisztráljon és biztosítsa helyét a kiválasztott tanfolyamon! A részletekről érdeklődjön a közzétett elérhetőségeken!

Telefon: +36 (20) 958-04-91
E-mail: info@elsosegelynyujto.hu