Az elsősegélynyújtó tanfolyamon tanultakat a leendő szülőknek is ajánljuk! A baba érkezésére készüljön fel új, hasznos ismeretekkel!

Az elsősegélynyújtó tanfolyamot nem csak azoknak érdemes elvégezni, akik például autós jogosítványt szeretnének szerezni. Az élet minden területén, bármikor kerülhet valaki olyan helyzetbe, hogy életet kell mentenie. A kisbabák különösen törékenyek, egyik pillanatról a másikra kerülhetnek életveszélybe, akkor is, amikor a szülők figyelnek rájuk. 

A babák folyamatos felügyeletet igényelnek. Amikor a kicsik elkezdenek mászni, majd pedig totyogni, még nagyobb lesz a kockázata annak, hogy valami baj történik velük. A bababiztos otthonban is nagyon könnyen történhet baleset.

Otthon történik a legtöbb baj

A kicsik számára az otthon is potenciális veszélyforrást jelent. A legtöbb baleset is a lakásban, házban történik meg a picivel. Ott van például a mérgezés kockázata, a forrázás vagy a fulladás, lépcsőről leesés is. A kisebb bútorokat magukra ránthatják a járni tanuló babák, de egy ideges háziállat is okozhat akaratlanul fájdalmat, sebet a gyereknek.

A babákat hajtja az ösztönös kíváncsiság, az őket körülvevő környezetet pedig úgy ismerik meg, hogy mindent a kezükbe és a szájukba vesznek. Az elektromos készülékek zsinórjai, a konnektorok szintén tiltott tárgyak a babának, de a kicsi erről nem tud. Az elöl hagyott vágó, szúró használati tárgyak vagy az apró alkatrészekből összeszerelt gyerekjátékok is potenciális veszélyforrásnak számítanak.

Legyen teljesen felkészült, sajátítsa el az alapvető ismereteket újraélesztéshez, elsősegély nyújtáshoz, hogy ha szükség van rá, segíteni tudjon a gyermekének! Ha úgy adódik, el tudja látni a gyermeket, amíg kiérkezik a segítség!

Az elsősegélynyújtó tanfolyamon csecsemők és gyerekek vészhelyzeti ellátását oktatjuk, de az érzelmi és a másodlagos segítségnyújtás alapvető lépéseivel is megismertetjük a résztvevőket. Regisztráljon és biztosítsa helyét a kiválasztott tanfolyamon! A részletekről érdeklődjön a közzétett elérhetőségeken!

Telefon: +36 (20) 958-04-91
E-mail: info@elsosegelynyujto.hu