Szeretné hasznosan tölteni a szabadidejét? Vegyen részt a felnőtt elsősegélynyújtó képzésen, ahol az élet bármely területén alkalmazható tudást kaphat!

Egyeseknek fontos, hogy szabadidejüket lehetőleg minél hasznosabban töltsék, így nem zárkóznak el attól sem, hogy még tanfolyamokon is részt vegyenek. Úgy gondolják, hogy a tanulás nem válik hátrányukra, az új ismeretektől pedig produktívabbnak érzik magukat.

Gondolt már az elsősegélynyújtó képzésre?

Amennyiben Önnek is fontos, hogy minden lehetőséget kihasználjon, érdemes gondolni az elsősegélynyújtó képzésünkre. Egyesek úgy vélik, hogy soha nem fognak olyan helyzetbe kerülni, ahol szükség lenne az elsősegély nyújtásra, azonban nem lehet tudni, mit hoz az élet.

Akár az utcán menve is megláthat az ember olyan esetet, ahol szükség van a megfelelő segítségre az életmentéshez. Az ERF felnőtt ellátás elsősegély tanfolyama valóban használható elméleti és gyakorlati tudást ad át a résztvevőknek.

Lehetőség van otthon felkészülni az elméleti részből, később pedig a gyakorlatot akkor tudja elsajátítani, amikor az Önnek alkalmas. Ebben a formában jobban rögzül a tananyag, mivel kellő idő áll rendelkezésre annak feldolgozására.

Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretne jelentkezni, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Telefon: +36 (20) 958-04-91
E-mail: info@elsosegelynyujto.hu