Az elsősegélynyújtás oktatás újrakezdőknek is elérhető! Ha nem érzi biztosnak a korábban megszerzett tudását, itt az ideje ismételni!

A megszerzett tudás nemcsak megfakul, hanem az érvényessége is le tud járni annak az igazoló dokumentumnak, amire bizonyos pozíciókban szükség van. A lejárt dokumentumot meg kell újítani, amihez az elsősegélynyújtó tanfolyamot meg kell ismételni. Mielőtt nekivág az újabb vizsgának, előbb teljesítse az újabb tanfolyamot a siker érdekében! Nyújtson segítséget biztos elméleti és gyakorlati tudással!

Az elsősegélynyújtás oktatást azoknak a jelentkezőknek is elindítjuk, akik szeretnék a tudásukat felfrissíteni. Keressen minket bizalommal, ha az a terve, hogy felkészülten vág neki az esedékes vizsgának! Az elsősegélynyújtás oktatáson rövid idő alatt fel tudjuk térképezni a résztvevők jelenlegi tudását és a hiányokat kipótoljuk a tanfolyam során. Az oktatás végén nem kell bizonytalan tudással elindulnia a vizsgára. A segítségnyújtás alapjait mi adjuk, a többi Önön múlik!

Telefon: +36 (20) 958-04-91
E-mail: info@elsosegelynyujto.hu