Az elsősegélynyújtás oktatásnak köszönhetően Ön is megmenthet egy embert bármilyen helyzetben. Járuljon hozzá a statisztikák javításához!

Az elsősegély tanfolyamokon történő részvételt sokan főleg a jogosítvány megszerzésért vállalják, azonban nem csupán a vezetés miatt fontos megtanulni a helyes technikákat. A statisztikák szerint Magyarországon több tragikus eset azért következik be, mert nem érkezett meg időben a megfelelő segítség, és nem kezdődött el az újraélesztés.

Az elsősegély tanfolyamokon a résztvevők megismerkedhetnek a megfelelő technikákkal, és tájékozódhatnak arról, hogy egy vészhelyzetben mit kell cselekedniük, így később nem okozhat gondot a segítségnyújtás. Az életmentés csodálatos élménnyel ajándékozza meg az embert, semmihez sem hasonlítható érzés, ami egy életen át kíséri a megmentőt.

Hozzon felelősségteljes döntést, és vegyen részt a tanfolyamon, hiszen mindenképp van haszna, a jogosítványon túl is! Ha jelentkezne, vagy bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Telefon: +36 (20) 958-04-91
E-mail: info@elsosegelynyujto.hu