Az elsősegélynyújtás-oktatásnak köszönhetően Ön is megmenthet egy életet egy baleset vagy rosszullét esetén – járuljon hozzá a statisztikák javításához!

Az elsősegély-tanfolyamokon történő részvételt sokan főleg a jogosítvány megszerzésének érdekében vállalják – hiszen ahhoz elengedhetetlen –, azonban nem csupán a vezetés lehetősége miatt fontos megtanulni a helyes életmentési technikákat. A statisztikák szerint Magyarországon a legtöbb halállal végződő baleset azért következik be, mert nem érkezett meg időben a megfelelő segítség, és nem kezdődött el az újraélesztés.

Az elsősegély tanfolyamokon a résztvevők megismerkedhetnek a megfelelő életmentési technikákkal, és tájékozódhatnak arról, hogy egy vészhelyzetben mit kell cselekedniük, így később nem okozhat gondot a segítségnyújtás. Az életmentés csodálatos élménnyel ajándékozza meg az embert, semmihez sem hasonlítható érzés, ami egy életen át kíséri a megmentőt, nem is beszélve arról, akinek az élete kizárólag ezért folytatódhatott.

Hozzon Ön is felelősségteljes döntést, és vegyen részt elsősegély-tanfolyamon, hiszen mindenképp van haszna a jogosítványon túl is! Akár a munkahelyén, akár otthon, akár a nyílt utcán történik valamilyen baleset, illetve rosszullét, Ön megmenthet egy életet, megváltoztathatja a jövőt és hőssé válhat, mindehhez pedig csupán egy tanfolyamot kell elvégeznie, amely mindössze néhány órát vesz el az idejéből!

Válassza Ön is cégünket, és vegyen részt a rendszeresen megrendezésre kerülő elsősegélynyújtás-oktatáson, melyen tapasztalt kollégáink lényegre törően, egyszerűen és érthetően magyarázzák el az életmentéshez szükséges teendőket, illetve be is gyakoroltatják a mozdulatokat, amelyekkel megakadályozható lesz a tragédia.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne jelentkezni, illetve, ha bővebb információra lenne szüksége az elsősegélynyújtás-oktatással kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, ahol kollégáink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére!

Telefon: +36 (20) 958-04-91
E-mail: info@elsosegelynyujto.hu