Elsősegélynyújtás tanfolyam céges és csoportos formában is. Készüljön fel a csapat a legváratlanabb helyzetekre, jelentkezzenek az oktatásra!

Egyre több szakember próbálja felhívni a figyelmet a szakszerű elsősegélynyújtás fontosságára, nem véletlenül. A baj bárhol, bármikor bekövetkezhet, akár egy munkahelyen is, ilyenkor pedig a megfelelő segítség életet menthet. Éppen ezért fontos, hogy a munkáltatók is foglalkozzanak a dolgozók felkészítésével, akár csoportosan is, hiszen így megelőzhetők a súlyos tragédiák.

Elsősegély tanfolyamainkat cégek számára is biztosítjuk, csoportos formában is. A foglalkozások során a résztvevők minden hasznos információhoz hozzájuthatnak, amik lényegesek az életmentés szempontjából. A helyes technikákat, az újraélesztés folyamatát vagy a kötözéseket is elsajátíthatják az érdeklődők. A munkavállalók tanfolyamainkról felkészülten távozhatnak, így a jövőben nem okozhat számukra kihívást segítséget nyújtani egy problémás helyzetben.

Ha felkeltettük az érdeklődését, adja le a jelentkezését az elsősegélynyújtás tanfolyamra! Az oktatást felkészült, gyakorlott szakemberek tartják. Bővebb információkért, jelentkezésért keressen bennünket a megadott elérhetőségeinken!

Telefon: +36 (20) 958-04-91
E-mail: info@elsosegelynyujto.hu