Szeretné végre elsajátítani az elsősegélynyújtás elméleti, gyakorlati részét? Jelentkezzen mihamarabb tanfolyamunkra, ahol hasznos tudást szerezhet!

Egyesek régóta szeretnék elsajátítani az elsősegélynyújtás elméleti és gyakorlati részét, azonban mindig vannak olyan külső tényezők, amik ezt megakadályozzák. Gyakran az időhiány az, ami gátolhatja még az elméleti résszel történő megismerkedést is.

Rugalmas elsősegély tanfolyam?

Az EFR elsősegélynyújtó tanfolyam nagy előnye, hogy az alapvető elméleti részből rugalmasan, akár otthon is fel lehet készülni, így az egyén egy lépéssel közelebb kerülhet a céljaihoz. Ezután már könnyebb leegyeztetni a tanulás gyakorlati részét.

Az elsősegély tanfolyam anyaga érthető, egyedül is könnyedén feldolgozható. Akik inkább ezt az utat választanák, garantáljuk, hogy nem fognak hátrányt szenvedni a szűkös beosztásuk miatt.

Itt a lehetőség, hogy Önből is kiváló elsősegélynyújtó váljon, vegyen részt a tanfolyamon! Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

 

További infromáció: https://www.elsosegelynyujto.hu/idopontok/

Telefon: +36 (20) 958-04-91
E-mail: info@elsosegelynyujto.hu