Tanfolyamok

Emergency First Response elsõsegélynyújtó tanfolyamainkon elsajátíthatóak a felnõttek, gyermekek és csecsemõk szív-tüdõ újraélesztése (CPR), elsõsegélynyújtása, az Automata Külsõ Defibrillátor (AED) alkalmazása és vészhelyzeti oxigén használata.

Az Emergency First Response elsõsegély tanfolyamok rugalmasan alkalmazkodnak az egyéni igényekhez és idõbeosztáshoz.
Az EFR tanfolyamok magabiztosságot adnak a laikus elsõsegélynyújtóknak, ha valódi vészhelyzetben kell segíteniük. A résztvevõk ugyanazokat az elméleti és gyakorlati készségeket sajátítják el, mint a hivatásos elsõsegélynyújtók, de laikus szinten.
Tanfolyamainkra a jelentkezés e-mailben történik, papírmunka és beíratkozás a tanfolyam elején.

Az oktatások elsősorban Budapesten zajlanak, de igény és megfelelő számú jelentkező esetén vidéken is tarthatóak. (Távolságtól függően ez 8-10 főt jelent.)

Tanfolyamaink:

Rólunk mondják

Munkahelyi kötelezettségből vettem részt EFR felnőtt ellátás tanfolyamon és ennek megfelelően szkeptikusan fogtam bele. Meglepve tapasztaltam, hogy az elsősegélynyújtást miként lehet ennyire kézzelfoghatóvá tenni egy laikus számára is mint én, teljesen egyértelmű, már-már készségszintűvé váltak a teendők, mindezt élvezetes hangulat közepette. — Pintér Károly