Az EFR-ről

Miért válasszuk az Emergency First Response tanfolyamait?

A képesség, hogy vészhelyzet esetén segítséget tudjunk nyújtani, az élet bármely területén szükséges lehet.
Lehet Ön akár szülõ, iskolai tanár, ovónõ, építõmunkás vagy akár magánvállalkozó, bármikor kerülhet olyan helyzetbe, hogy valakinek elsõsegélyt kelljen nyújtania.

A mai munkakörnyezetben, a legtöbb ország hivatalos egészségügyi és biztonsági szabályozása elõírja, hogy legyenek gyakorlott elsõsegélynyújtók a munkatársak között. Az EFR (Emergency First Response) programok rugalmas felépítése teszi tanfolyamainkat az élre. A kiváló oktatási anyagok lehetõvé teszik, hogy Ön a saját ideje szerint, akár otthon készüljön fel az alapvetõ elméleti részbõl, majd az EFR Oktató segítségével sajátítsa el a gyakorlati tudást az önnek megfelelõ idõpontban.

Az Emergency First Response egy nemzetközi szervezet, tanfolyamai követik a legfrissebb sztenderdjeit az American Heart Association Guidelines 2000-nek, a Basic Life Support nemzetközi munkacsoportnak és az elõírásait az International Liaison Committee on Resuscitation (ILCOR)-nak, melyek megadják önnek a magabiztosságot, hogy valóban segíthessen egy vészhelyzetben.

Az alacsony létszámú csoportok lehetõséget adnak az elegendõ gyakorlásra, és a személyre szabott oktatásra.

Az elsõsegély tanfolyamon kézikönyv és videó segíti az elméleti tudás elsajátítását, míg a szituációs gyakorlatok felkészítenek a valódi élethelyzetekre.

Miket kapok ha beíratkozom egy tanfolyamra?

  • Egy nemetközileg elismert, a világ bármely pontján elfogadott minősítő kártyát.
  • Egy elméleti tankönyvet, mely segítségével a tanfolyam befejezése után is felfrissítheti tudását.
  • Az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség által elfogadott, mint munkahelyi elsősegélynyújtó!
  • Naprakész oktatási segédanyagok segítik a tanulásban.